Miratohet në parim projektligji për konfiskimin e pasurisë, Konjufca sërish abstenon

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë miratuar në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme.

61 deputetë kanë votuar për këtë projektligj, 58 vota kanë qenë pro dhe 3 abstenime.

Kryetari i Kuvenit, Glauk Konjufca sërish ka dalur kundër parisë së tij, ai ka abstenuar ndaj këtij projektligji.

Ky projektligj nuk është mbështetur as nga opozita.

Konjufca ka abstetuar edhe ndaj Projektligjit për Deklarimin e prejardhjes, kontrollit të pasurisë dhe dhuratave.