Naim Maloku VV-së: A e din se çka ka me të gjetë pas zgjedhjeve

0
308

Gjenerali dhe politikani Naim Malokut, ka pyetur liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin se po të shkohet në zgjedhje të reja për një votë ke me i dhënë 5 ministri, kryeparlamentarin dhe presidentin.

Këtë pyetje ia ka shtruar pas ofertës së LDK-së, që i ka dërguar Vetëvendosjes, e që si duket VV-ja e ka kundërshtuar këtë.

A e din Albin Kurti?

Po qe se shkohet në zgjedhje të reja, vetem nëse i fiton 51 deputet se përndryshe për një votë ka me i dhënë 5 ministri, Kryeparlamentarin dhe Presidentin!

Do të ishte normale dhe demokratike, sepse kjo është DEMOKRACIA!”, shkruan Maloku në Facebook”.