Në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike

353

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike, për arsye të punimeve në rrjet.

Si rrjedhojë e punimeve në rrjet, KEDS ka paralajmëruar se do ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Komunikata e plotë:

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehen:

LP 10kV Sillosi me (kodi: 40041001) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Ferizaj- një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa furnizim në Stabiliment nga ora 09:00 deri 21:00

TS Talinovci i Muhaxherëve
40041001012
TS Talinovci i Muhaxherëve (Lagjja afër kishës)
40041001213
TS Talinovci I Muhaxherëve (Lagjia afër kishës)
40041001265
Beli Eurofol
40041001233
N.T.P METRO Blerim Sabit Krasniqi
40041001243
Lagjja Iliria
40041001268
TS Drebangu
40041001001
TS afër Përmendores ”D. Islami”
40041001200
TS pllaci i Krasniqëve
40041001003
TS BEN – AF
40041001004
TS HIB
40041001005
TS Armani
40041001104
TS afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës)
40041001201
TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afër Ben-Af-it)
40041001211
TS Ganimete Tërbeshi
40041001058
Vendet: Një pjesë e Talinovcit të Muhaxherëve, një pjesë e Talinovcit të Jerlive dhe një pjesë e bizneseve në rruga magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

28.01.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Petrovës (kodi: 41046002) nga ora 11:00 deri 15:30

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i UÇK-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Vendet: fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.