Nënkryetari i LDK-së: Më shumë ka punuar Halil Kastrati për mirëqenien sociale se krejt Qeveria ‘Kurti’

70

“Qeveria e ka rritë varfërinë në Kosovë”.

Kështu po e vlerëson situatën ekonomike në vend, nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri.

Sipas Hazirit, Halil Kastrati ka punuar më shumë për mirëqenien sociale se sa Qeveria aktuale.

“Po vazhdon kjo qeveri me shkaktuar edhe më shumë problem të mirëqenies sociale se nuk ka shpresë dhe njerëzit ikin. Qeveria e ka rrit varfërinë në Kosovës, një familje jeton me ma pak se 1 dollar në ditë nuk ka mundësi për një njëri me pas ushqim të mjaftueshëm ma shumë Halil Kastrati ka punuar për mirëqenien sociale se krejt Qeveria e Kosovës”.

Haziri thotë se kontributin për punën e mirë në Kosovë e kanë Përparim Rama me disa kryetarë tjerë.

Ai tha se me mungesë të tyre asgjë e mirë nuk do kishte ndodh në vend.

“Edhe këtë vend në Prishtinë është duke punuar Përparim Rama me disa kryetarë tjerë të komunave përkundrazi mos me qenë edhe këta këtu ish thënë se asgjë s’po ndodh mirë. Ne duam me pa një Kosovë tjetër dhe Kosova ka nevojë më shumë me dashtë e me punuar më shumë për të”, thotë Haziri për Front Online.