Njoftim i KEDS-it: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës

0
314

KEDS ka njoftuar për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve për sigurinë e sistemit.

Më poshtë janë lokacionet ku do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

1.

Në TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi: 18024003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fidanishte, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

2.

Në TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi I shtyllave etj.

3.

Në TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Mazgit) (Kodi: 15019001) prej orës 10:00 – 10:15 dhe 14:00-14:30.

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

4.

Në TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Preshtreshët (Kodi: 15019001002) prej orës 10:00 -14:30.

Vendet: Lagjja Preshtreshët.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Brod Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje, ndërrim i izolatorëve, shtyllave dhe kontrollimi për vaj i transformatorëve.

Gjakova

1.

Në TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm etj.

Gjilan

1.

Në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja e nderprerjes: PastrimiiI trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi I izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

2.

Në TS 110/35/10kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llashticë, Pasjan, Burinc dhe Muqi Baba.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i 4 shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovica

1.

Në TS 110/10kV Ilirida do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

2.

Në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Spitali (Kodi: 74000009003) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Marie Shllaku, rr.Hazir Radisheva, rr.Ahmet Delia, rr.Kamer Loshi, rr.Fehmi Gjeve LLadrovci dhe rr. Bekim Berisha Abeja.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit dhe bazave 0.4 kV.

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim rreziku, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi I përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

09.01.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 110/10kV Ferizaj do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shën Jeronimi (Kodi: 40000003201) prej orës 09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV F&An Inxhinjeringu (Kodi: 40000003206) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Një pjesë e qytetit, konsumatorët që furnizohen nga këta trafostacione.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

10.01.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000004) prej orës 09:00-09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e nderprerjes: Vendosja e RMU-ve.

2.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rinas Trade-Afrim Bucaliu (Kodi: 40000004225) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Rinas Trade-Afrim Bucaliu.

Arsyeja e nderprerjes: Vendosja e RMU-ve.