Njoftim i KEDS-it: Punime në rrjet, këto vende do të mbeten pa rrymë ditët në vijim

0
371

KEDS-i njofton se për shkak të punimeve në rrjet, në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.18 Arbëria 2 (Kodi: 12000012) prej orës 10:00-10:15 dhe 15:00-15:15

Vendet: AKEA, Prroni i Njelmët, Arbëria 7, Mentor Beqiri, Petroll Company, Arbëria 3, Sylejman Islami, rr. Ahmet Krasniqi, rr.Bekim Berisha, rr.24Maji (një pjesë), rr. Gjergj Balsha, N.T.Univerzal, pompa Oti, Fidanishtja 2, Mini Max, Arbëria 2, Fidanishtja 1 dhe AS-Project, rr. Ekrem Rexha dhe rr.Selim Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 1000 kVA.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Arbëria 2 (Kodi: 12000012052) prej orës 10:00-15:15

Vendet: rr. Ahmet Krasniqi, rr.Ekrem Rexha dhe rr.Selim Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 1000 kVA.

3.

Në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Shkollore (Kodi: 16021009) prej orës 13:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

4.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

18.01.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi( (Kodi: 40041001) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin “Sillosi” Lot 28, për montimin e shtyllave nën tension sipas projektit.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Klinë e Epërme, L.Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër dhe ndërrimi i izolatorëve në rrjetin ekzistues.

18.01.2020

Punime me kërkesë të palëve të treta

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi I Madh –Prugovc ( (Kodi: 15019008) prej orës 11:00-11:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë dhe Prugovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

2.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Halim Thaqi ( (Kodi: 1501900877) prej orës 11:00-15:00.

Vendet: Konsumatori nga ky trafostacion.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit të tensionit të mesëm.

3.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin ( (Kodi: 15019003) prej orës 10:00-16:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e dy shtyllave të reja.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Dijari 2 (Kodi: 73000006015) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Banesat te Flamurat.

Arsyeja e nderprerjes: Vendosja e shtratit vertikal L3 dhe kyçja e kabllove 0.4kV.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova 1 (Kodi: 81083015) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Çeta, rr.Azem Hajdari, rr.Bashkim Idrizi, rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Elena Gjika, rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Hasan Prishtina, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Korab Binxhiu, rr.Migjeni, rr.Nimon Ferizi, rr.Orize, rr.Rruga Londra, rr.Rruga Uashingtoni, rr.Skendërbeu, rr.Yjet e Erenikut dhe rr. Yll Morina.

Arsyeja e nderprerjes: Kyçja e transformatorit në rrjet.