Nuk ka kuorum – dështon seanca për librat

Ka dështuar për t’u mbajtur seanca e jashtëzakonshme thirrur e nga opozita për librat shkollorë.

Dështimi i seancës erdhi pasi deputetët e LVV-së nuk kanë qenë të pranishëm.

Teksa më vonë edhe opozita e liroi sallën kur u ftua ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, për të folur.