Pas aktivizimit të alarmit, dështon vjedhja e bankës

835
Pas aktivizimit të alarmit në nje bankë, kanë reaguar menjhere njësitet policore dhe në vendin e ngjarjes kanë vërejtur se dera e hyrjes në bankë është e hapur me forcë.
Me këtë rast është kontaktuar menaxheri i bankës në Podujevë, i cili ka deklaruar se përveç dëmit, nuk është vjedhur asgjë nga banka. Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante policore dhe me vendimin e prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.
Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante policore dhe me vendimin e prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.