Peci i reagon Hazirit: Lutë, a po i ndal ofendimet, je duke e tepruar

417

Këshilltari i Vjosa Osmanit, Faton Peci, tashmë të aderuar në listën e VV-së, i është përgjigjur nënkryetarit të LDK-së.

Peci i ka thënë Hazirit “ndali ofendimet, je t’u e tepru”.

“Lutë a po i ndal ofendimet për shkak se nuk po dua me u ballafaqu me juve për shkak të një konsiderate që kam pasur për juve. Por, je t’u e tepru, tash t’i japi të gjitha përgjigjet”, është shprehur Haziri.

Peci tha se Haziri i kishte marrë meritat për krijimin e koalicionit LDK-VV, ndërsa sot po akuzon VV-në se janë marksista dhe leninista.

“Bashkëpunimin tonë me VV-në po e sheh si bashkëngjitje me marksistat dhe leninista, derisa ju keni marrë meritat për krijimin e koalicionit LDK-VV, në mënyrë që qeveria e shpresës me u jetësu”, ka thënë Peci.

“Më vjen keq që Fatoni dhe grupi i tij kanë kaluar në një listë të majtë ideologjike, në një listë marksist-lenisite, në një listë të cilën Peci e ka luftuar”, tha Haziri në RTVDukagjin