Personi pozitiv me Covid-19 nga Klina ishte në izolim në konvikt!

Hekuran Sejdiu, drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë në Klinë, ka bërë të ditur se dje personi pozitiv nga Gjurgjeviku kishte qenë në karantinë.

Sejdiu ka thënë se ai kishte ardhur nga Mali i Zi para tri jave e ishte karantinuar në konvikte.

Njoftimi i plotë:

Falë Zotit ,KLINA akoma ka situatë Epidemiologjike stabile

Pacienti pozitiv nga Gjurgjeviku i madh që ka rezultuar pozitiv ishte në Karantinë (konvikte) i ardhur nga Mali Zi para 3 jave .

Lutemi ta kalon sa më shpejtë .

“Kjo pa dyshim është meritë e kulturës së KLINASVE , të cilët po tregohen maksimalisht të pergjegjëshem dhe të kujdesëshem, karshi masava parandaluese kunder Covid 19”

Në kordinim më QKMF-në ,Policinë dhe IKSHP jemi duke planifikuar veprimet tona dhe duke lokalizuar riskun eventual.

Ju lutemi nga ❤ qëndroni në ?