Pjesëtari i FSK-së , Agron Bojku shpallet “Luftëtari më i mirë” në IOWA të SHBA-së

Forca e Sigurisë së Kosovës vazhdon me sukseset e saj të mëdha dhe të rëndësishme drejt transformimit në ushtri.

Pjesëtari i FSK-së, Agron Bojku nga Vushtrria është shpallur ndër më të mirët në garën ushtarake “Luftëtari më i mirë” në IOWA të SHBA-së.

Gara “Luftëtari më i mirë” mbahet në Kampin Dodge, ku ushtarët dhe nënoficerët më të aftë do të përzgjidhen përmes një sërë testesh, duke theksuar qëndrueshmërinë, forcën dhe aftësitë.

Fituesit nga shtete të ndryshme, përfshirë Kosovën, po garojnë në IOWA për herë të parë në shtatë vjet.

Lini një Përgjigje