Prishtinë, burri e raporton te zhdukur gruan e tij

Një person nga Prishtina ka raportuar se është zhdukur bashkëshortja e tij.

Në raportin 24 orësh të policisë, thuhet se ende nuk ka njohuri për vendndodhjen e kësaj të fundit, raporton Fokusi.info.

“Rr. Sokol Sopi, Prishtinë 09.08.2023-07:00. Me datë 11.08.2023 një mashkull kosovar, ka raportuar se bashkëshortja tij viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj”, raporti i plotë i policisë./Fokusi.info/