Prokuroria e Hagës konfirmon bastisjet në Kosovë te shtëpitë e Selimit dhe Kuçit

Gjykata Speciale ka bastisur sot shtëpitë e ish-eprorit të UÇK-së, Sylejman Selimit dhe ish-ministrit të Drejtësisë, Hajredin Kuçit.

Prokuroria e Specializuar e Hagës ka konfirmuar se po kryen aksione në Kosovë.

“Prokuroria e Specializuar po kryen operacione të vazhdueshme”, thuhet në përgjigjen e Prokurorisë.

Nuk dihen arsyet për këto bastisje, megjithatë bazuar nga bastisjet në të kaluarën, mund të ketë ndërlidhje me akuzat për pengim të drejtësisë.