Protesta e Veteranëve në Dardanë (Kamenicë)

Është mbajtur edhe në Komunën e Dardanës (Kamenicës), protesta e Organizatave të dala nga lufta e UÇK-së.

Protesta e cila është paraparë me pjesëmarrjen e vetëm 99-të personave veteranë të UÇK-së, është mbajtur nën respektimin e masave për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Ashpërsimi i ftesave dhe aktakuzave të tilla ka ngritur zërin e veteranëve të cilët kanë paralajmëruar që në muajin gusht, do të kërkojnë nga Kuvendi i Kosovës, shfuqizimin e Gjykatës Speciale./Fokusi.info/