Publikohen pamje nga momenti i konflitit në Kolovicë- dëgjohen të shtëna

Janë publikuar pamje nga momenti kur filloi konflikti mes dy grupeve në lagjen “Kolovicë”. Pamjet janë nga të shtënat me armë zjarri që kishte ndodhur në mesditë.

Ndërsa grupet e njëjta në mbrëmje u gjuajtën me armë përsëri. Aty mbeti I vdekur Egzon Haziri – 30 vjeç si dhe një kalimtare e rastit. 48 vjeçare.