Qeveria shpall Majlinda Kelmendin “Qytetare me merita të veçanta”

Qeveria e Kosovës e ka shpallur Majlinda Kelmendin “Qytetare me merita të veçanta”.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, tha se Kelmendi është shndërruar ikonë e sportit kosovar.

“Majlinda Kelmendi me arritjet e saj është shndërruar në ikonë të sportit kosovar.

Ajo i ka dëshmuar rinisë se kur punohet me përkushtim suksesi është i pashmangshëm”.

“Ajo do të merr si pagë mujore 1321 euro në muaj”, tha Çeku.