Raporti 24-orësh i policisë, 15 arrestime dhe 1246 tiketa!

0
397

Policia e Kosovës ka treguar statistikat e punës së tyre për ditën e djeshme. Gjatë 24 orëve, policia arrestoi 15 persona, për raste të ndryshme.Ndërsa, aksidente me të lënduar janë shënuar 20, pa të lënduar 18.

Kurse numri I tiketa të shqiptuara në trafik shkon deri në 1246 sosh.

Kujtojmë se kohëve të fundit numri i aksidenteve është shtuar, ndërkaq policia vazhdimisht po apelon te qytetarët që të kenë kujdes.