Raporti 24-orësh i policisë

 

Siç raporton policia gjatë ditës së djeshme në territorin e Kosovës kanë ndodhur 28 aksidente komunikacioni, nga të cilat 7 kanë qenë me lëndime, ndërsa 21 ka në kaluar vetëm me dëme materiale.

Janë shqiptuar 1257 tiketa për kundërvajtje dhe janë arrestuar 19 persona.

Pesë prsona janë ndalur në mbajtje dhe 7 të tjerë në kanë shkuar në vuajtje të dënimit.