Rezultatet e fundit nga KQZ, VV prin me 47.63%, PDK e dyta me 17.36%, LDK e treta me 13.36

398

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur publikimin e rezultateve preliminare në nivel vendi.

Në bazë të të dhënave që janë publikuar deri më tani, LVV-ja prinë me 47.63% të votave.

E dyta është PDK-ja me 17.36% të votave, e treta LDK 13.36% të votave, AAK e katërta me 7.54% të votave, LS 5.36% të votave dhe NISMA 2.66% të votave

Deri në këto momente janë numëruar 92% të votave.

Të drejtë vote kanë pasur 1.794.862 qyetarë.

Publikimi i votave preliminare nga KQZ është duke vazhduar./Fokusi.info/