Shala i LDK-së tregon se a e përjashton bashkëpunimin me Vetëvendosjen

431

Kandidati për deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Kujtim Shala thotë se nuk e përjashton asnjë bashkëpunim politik me partitë politikë.

Shala u pyet se a do të përjashtonte një bashkëpunim politik me Lëvizjen Vetëvendosje, e për këtë ai thotë se nuk e përjashton askënd.

Sharlatanizëm dhe diçka flagrante
“Bashkëpunimin politik nuk e përjashtoj me askënd”, tha Shala në Rubikon.

Kujtojmë se LDK-ja dhe VV-ja ishin partnerë koalicioni pas zgjedhjeve që u mbajtën më 6 tetor, ndërsa ky koalicion zgjati vetëm 51 ditë.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme do të mbahen më 14 shkurt, ku Avdullah Hoti do të jetë kandidati për kryeministër nga radhët e LDK-së.