Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia akute, i duhen 200.000 euro

0
307

Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute.

Për shërimin e tij, i duhen rreth 200.000 euro per trajtim jashte vendit.

Më poshtë gjeni të dhënat, për ti ndihmuar Shpëtimit:

APEL PËR NDIHME- URGJENT

Të dashur qytetar, humanist dhe njerëz te vullnetit te mirë.

Shpetim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 eshte duke kaluar momentet me te vështira në jeten e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia akute dhe për shërimin e tij duhen rreth 200.000 euro per trajtim jashte vendit.

Nr. I xhirollogaris në banken TEB

XK0520-16-0001446777-15

Llogaria është në emer të vllaut Leutrim Krasniqi