Shqelma barkut dhe karrige kokës, shqiptarët sherr në Bruksel (Video)

Një sherr masiv ka ndodhur mes shqiptarëve në lagjen Molenbeek të Brukselit.

Një qytetare që ka filmuar ngjarjen dhe ja ka dërguar JOQ, thotë se të gjithë pjesëmarrësit në konflikt ishin shqiptarë.

Ngjarja ka ndodhur në orën 01-30 të mëngjesit të datës 22 Maj. Përplasja mes personave ka qënë realisht e dhunshme, siç mund ta shihni në videon e publikuar.

Pas sherrit në ambjentet e një lokali, konflikti ka vazhduar edhe jashtë, duke terrorizuar edhe kalimtarët në atë zonë.

https://youtu.be/W9IjZLiM9_Q