Shqipja humb durimin me Blerandon dhe Edonën kërkon largim nga darka

153

Gjatë darkës debatet vetëm kanë vazhduar ku Shqipja është revoltuar shumë me Edonën dhe Blerandon.

Ajo ka kërkuar të largohet nga darka dhe ka falënderuar publikun dhe “Vëllain e Madh”.

Derisa ajo po largohej bashkë me Lumbardhin Edona vetëm ka qeshur.