Shqiptari Elzan Jusufi dy herë kampion bote në FIFA

0
1297

Në lojën kompjuterike Fifa, simulimi më i popullarizuar i futbollit, i luajtur nga më shumë se 8 milionë njerëz në mbarë botën, është flaunting nga slloveni, Elzan Jusufi, i cili aktualisht renditet i pari midis të gjithë lojtarëve në botë në renditjen botërore të Playstation.

Avantazhi i tij ndaj renditjes tjetër është aq i madh sa Yusufi tani mund të ndalojë të luajë dhe ndjekësi më i afërt mund ta ketë kapur vetëm disa muaj më vonë, edhe nëse ai luajti më shumë se 10 orë në ditë.

Dhe nëse keni menduar se Yusufi, i cili jeton çdo ditë, siç thotë vetë ai, shpenzon rreth 12 orë në ditë në konsol dhe djegjon Fifo gjithë kohën, bën gjithçka për hir të kënaqësisë së tij, ke gabuar. Luajtja e lojës tashmë shërben para të mira dhe në të ardhmen të ardhurat e saj do të jenë shumë më të mëdha