Sondazhi PIPOS: Në legjislaturën e re të Maqedonisë BDI pritet t’i marrë 22 ulëse, VLEN 10 ulëse

Sipas matjeve të fundit të bëra nga PIPOS në Maqedoninë e Veriut, nga kampi shqiptar, BDI pritet t’i marrë 22 ulëse, kurse tjetri koalicion shqiptar VLEN 10 ulëse, në parlamentin e ardhshëm.

Nga 120 ulëse, 50 pritet t’i fitojë VMRO, më pak gjysmën e këtyre ulëseve pritet t’i marrë tjetra parti maqedonase LSDM,  24 sosh.

Këto janë rezultatet e opinionit publik të bëra më 29 dhe 30 prill nga instituti i Prishtinës për studime të opinionit publik.

Lini një Përgjigje