Sot mbahet protestë kundër rritjes së çmimeve të qirasë në lokale

99

Sot do të protestohet kundër rritjes së çmimit të qirasë për lokale, tek Komuna e Vjetër, në Prishtinë.

Qiramarrësit, punëtorët e lokalëve dhe qytetarë të tjerë pritet të marrin pjesë në këtë protest, e cila është planifikuar të fillojë rreth orës 9 të mëngjesit.