Sveçla thotë se nuk është kundër popullit serb, por kundër projekteve shoviniste dhe kriminelëve të Serbisë

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, ka deklaruar se nuk është kundër popullit serb, por kundër ”projekteve shoviniste të Serbisë” dhe kriminelëve.

”Kriminelët nuk kanë kombësi, sepse janë të përzier. Janë ata që duan të portretizojnë aktivitetet e tyre me ngjyra nacionaliste”, pohon ai, transmeton klankosova.tv.

”Tani keni kriminelët më të mëdhenj që janë patriotët më të mëdhenj. Duhet ta ndalojmë. Ne kemi nevojë për vëmendjen e qytetarëve të thjeshtë, vëmendje për jetë normale, për të mbështetur kategori të tilla dhe për të luftuar kundër këtyre kategorive të tjera”, thotë ministri i Brendshëm i Kosovës për KoSSev.

Derisa citohet se ai nuk pajtohet me faktin se është ndoshta zyrtari më i urryer kosovar në veri.

Ai po ashtu përmendi shtetin ligjor, respektimin e institucioneve dhe luftën kundër ”milicisë fashiste”.