Tenton të arratiset, cilën nga daljet duhet të zgjedhë i burgosuri për t’u larguar?

2512

Një i burgosur që po tenton të arratiset, përballet me 3 pengesa.

Në njërën dalje ndodhet një qen i egër, në një dalje tjetër është një bombë e cila do shpërthejë brenda 5 minutave dhe në daljen e fundit ndodhet një rojë i armatosur.

Cilën dalje duhet të zgjedhë ai për t’u larguar?