Thaçi: Sami Kurteshi ishte në SHIK

456

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se deputeti i Vetëvendosjes, Sami Kurteshi, i kishte thënë kohë më parë se ka qenë pjesë e SHIK-ut.

“E kam lutur që të vijë në PDK, më ka thënë jo, jam diku tjetër, e përmendi SHIK-un, tha nuk bën me ditë kurrkush çka bëj unë, thash okej, ti e din, grahi”, ka deklaruar Thaçi.

Në Rubikon, duke folur për përplasjen e tij me Kurteshin në Komisionin Hetimor për dëbimin e shtetasve turq, Thaçi ka deklaruar se “të dua” Kurteshit i kishte thënë me cinizëm e humor.

Thaçi më tej ka thënë se Kurteshi e kishte lutur të bëhej Avokat i Popullit dhe ka treguar se ka mbështetur, e se për Kurteshin ka pasur lobime edhe nga njerëz të tjerë.