Theret me thikë një person të rrethi i flamurit në Prishtinë

Pak minuta më parë, një person është therur me thikë tek rrethi i flamurit në Prishtinë.

Në pamjet që ka siguruar IndeksOnline, shihen forcat e ndërhyrjes së shpejtë të Policisë së Kosovës dhe ekipi i emergjencës që ka shkuar për të dhënë ndihmën e parë.