Trepça ’89 akuzon gjyqytarët për korrupsion

Trepça ’89 përmes një deklarate i ka akuzuar gjyqtarët Genc Nuzën, Fatlum Berishën dhe Bujar Selimajn, të cilët i fajëson për eliminim nga Llapi., shkruan “Zëri”.

Kampionia aktuale ndihet e dëmtuar qëllimisht dhe ka hedh dyshime për korruptim të gjyqtarëve të lartpërmendur.

Image