Video që provon se kurrë nuk duhet të heqim dorë nga qëllimi. Është bërë hit në internet

Kurrë nuk duhet të dorëzohesh dhe kjo është ajo që është komentuar më shumë në një video të kthyer në hit në internet.

Video është filmuar në një mal në Rusi, ku një arushë së bashku me të voglin e saj tentojnë të ngjiten në majën e nja mali.

Por ndërsa arusha e arrin këtë gjë me sukses e kundërta ndodh me të voglin e saj, i cili tenton me të gjitha mënyrat për të arritur majën, por herën e parë është vetëm pak centimetra larg synimit e shkon edhe njëherë në fund.

Por ariu nuk heq dorë dhe pasi e provon sërish arrin t’i bashkohet nënës së tij.