Voziti me 237 km/h, u gjobit me 300 euro

Një vozitës kosovar është gjobitur prej 300 euro nga Policia e Kosovës. Kjo ka ndodhur pasi vozitësi ka shkelur shenjat e trafikut dhe ka bërë tejkalim të shpejtësisë, njofton FrontOnline.net

Ai ishte duke vozitur me shpejtësi 237 km/h, në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 130 km/h.

Personi është gjobitur me 300 euro, tri pike negative dhe i është ndaluar vozitja e mjeteve motorike për tre muaj.