Zhduket 20 vjeçari nga Kamenica, familja kërkon ndihmë për ta gjetur (foto)

0
742

Një djaë 20 vjeçar është zhdukur dhe familja e tij nuk ka dijeni për vendodhjen e të riut. Rastin e kanë lajmëruar edhe në polici.

“20 vjeçari Gentian Dermaku qe nga dje nuk eshte lajmeruar ne shtepi. Familjaret e kane lajmeruar rastin ne Polici, dhe kjo e fundit po bene kerkime per ta gjetur”, shkruan Kamenicapress.

Krahas fotografisë së të riut, aty luten që të kushdo nga qytetarët që ka informacion për vendndodhjen e tij të lajmërohen në polici.