Zhduket një vajzë në Vushtrri, nuk shkoi në shtëpi pas përfundimit të shkollës

Një vajzë e mitur është zhdukur në rrugën e “Dëshmorët e Kombit” në Vushtrri.

Në raportin 24-orësh të policisë thuhet se e mitura nuk është kthyer në shtëpi pasi e ka përfunduar mësimin në shkollë dhe nuk dihet gjë për vendndodhjen e saj.

Rasti në fjalë është duke u hetuar.