Zogaj: Kurti me dy referendume njëkohësisht, i dyti mes Vjosës e Konjufcës

Anëtari i shoqërisë civile, Petrit Zogaj ka shkruar se Albin Kurti po zhvillon dy referendum.

Sipas Zogajt, referendumi i dytë, e të cilin Kurti nuk e ka theksuar është mes Vjosës dhe Glaukut.

Ja postimi i plotë:

Albini po i zhvillon dy referendume njekohesisht. Te parin po dihet-“e reja me te vjetren”, ama te dytin pak e ka theksu. E ky eshte: referendumin ne mes Vjoses dhe Glaukut. Me gjase, ky i fundit, me sonte e ka kuptu se ke favorizon Kurti.