A është e mundur?! Mourinho sërish në Real Madrid?

Real Madrid është kthyer sërish në krizë të rezultateve dhe si rrjedhojë po mendon ta zëvendësojë trajnerin përsëri.
Ish trajneri i Real Madrid, Jose Mourinho është i gatshëm që të rikthehet te Real Madrid.
Pas shkarkimit nga Manchester United, Jose Mourinho është i gatshëm që të rikthehet te Real Madrid.
Mourinho kërkon nga Real Madrid të dijë se sa para do t’i ketë në afatet e transferime, pasi dëshiron ta forocojë fazën defanzive dhe atë ofanzive.
Portugezi gjithashtu ka kërkuar të ketë liri në transferimet e lojtarëve dhe të mos përfshihet askush në planet e tij.