A mund ta gjeni numrin që do të duhej të ishte në vend të pikëpyetjes

Matematika përbën një fushë të njohurive abstrakte të ndërtuara me ndihmën e arsyetimeve logjike mbi...

“S’po “guxon” të bëhet kryeministër” – nisin talljet me Albin Kurtin

Me liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin, i cili po i shmanget marrjes së përgjegjësisë...

Hyri për të grabitur në fast-food, hajdutin e zë gjumi pasi ushqehet

Një ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Xhorxhia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një...

Vetëm një përqindje e vogël e shoferëve e gjen përgjigjen e saktë dhe të plotë

Komunikacioni rrugor është një nga karakteristikat thelbësore të civilizimeve bashkëkohore. Të gjitha të mirat e...

Kush e gjen kodin dhe ia vërteton shokut/shoqes, ka të drejtë t’ia kërkojë një kafe

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

Prifti tha se “gratë e trasha nuk shkojnë në parajsë”, ja se si i hakmerret një grua (video)

Një prift brazilian që po jepte predikimet e tij në vend përgjatë një feste u...

Duket situatë e lehtë dhe ashtu është, por shumë po gabojnë!

Komunikacioni rrugor është një nga karakteristikat thelbësore të civilizimeve bashkëkohore. Të gjitha të mirat e...

Derrat futen në supermarket, nuk ndalen së piri konjak (video)

Tre derra janë futur në një supermarket rus, të cilët kanë shkuar drejt raftit të...

Të shkrepura nga këndi i duhur dhe në kohën e duhur (FOTO)

Foto të kapura fiks në kohë! Poashtu edhe nga këndi i duhur! Ato mund të...

Cilës bazë i përgjigjet kulmi?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

A mund ta gjeni?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

Në këtë test bien edhe shoferët më të mirë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq

Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund...