Papagalli “Rambo” alarmoi fqinjtë dhe policinë – vetëm shikojeni, do ta alarmonte çdokënd (video)

Policia në Floridë të Shteteve të Bashkuara, kanë shkuar me shpejtësi në një shtëpi, ku...

A e dini se sa kokërra shalqiri janë në këtë foto?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

A mund ta gjeni se sa peshojnë të tre qentë së bashku?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

Gjeni kodin e drynit?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

Kryqëzimi që po e bën konfuzë shumëkënd! Renditni ju A, B, C sipas përparësisë së kalimit

Komunikacioni rrugor është një nga karakteristikat thelbësore të civilizimeve bashkëkohore. Të gjitha të mirat e...

A mund ta gjeni kodin?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

Rrëzohet pema midis qytetit dhe bie mbi kalimtarët, shikoni fatin e tyre (video)

Autoritetet lëshuan alarmin “portokalli” në Stamboll, pas stuhive dhe erërave të forta që përfshinë të...

A mund ta gjeni kodin?

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë....

E dhimbshme: Ja kush pritet të ndërrojë jetë sonte (foto)

Viti 2019, me gjithë të mirat e të këqijat e tij, po i numëron orët....

Futet ndër veturë për ta rregulluar atë, i ndodh e papritura

Në kushte jashtëzakonisht të ftohta, problemet me veturë janë më të mëdha. Këtë e dëshmon...

Në vend se ta zbatojë ligjin e t’i ndalojë fëmijtë të rrëshqasin në rrugë, polici u bashkëngjitet e kënaqet me ta (video)

Një fqinj i një lagjeje në SHBA ka thirrur policinë për të ndërhyrë tek fëmijët,...

Në këtë test bien edhe shoferët më të mirë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq

Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund...