Ceremonia e dorëzimit të 17 banesave për familjet në nevojë

710

Shoqata ‘Jetimat e Ballkanit’ në një ceremoni po ndan për nder të festës së pavarësisë 17 banesa për familjet në nevojë.

Kryetari i kësaj shoqate, Halil Kastrati në prani të shumë politikanëve dhe shoqërisë civile po shpërndan qelësat për secilën familje.

Vlen të theksohet se festën e 28 nëntorit, Kastrati kishte shpërndarë 28 banesa.