Digjen pishat në Qendrën e Studentëve

Është raportuar se brenda rrethojës së Qendrës Studentëve në Prishtinë, janë djegur drunjtë dekorativ.

Në vendin e ngjarjes kanë dal njësitë policore, si dhe njësiti i zjarrfikësve të cilët e kanë shuar zjarrin.

Për momentin nuk ka të dyshuar.