Dy të vdekur nga rrëzimi i avionit në Bullgari

0
170

Autoritetet në Bullgari thonë se një avion privat është rrëzuar në rajonin jugor, në qytezën Orizare, nga kjo ka vdekur piloti dhe pasagjeri.

Shefi i Policisë së Plovdiv Atanas Ilkov, tha se arsyet e rrëzimit të airoplanit akom nuk dihet.

Sipas Fox news, aksidenti ka ndodhur në orën 10:20 të së shtunës, teksa një ngjarje sportive u zhvillohej në stadium.