Gjeneral Rama sot raporton para Komisionit për Punë të Brendshme

437
Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama sot do të paraqitet para Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.
Gjenerallejtënant Rama do të shpalosë raportin vjetor të punës për vitin 2018.
Ky raportim është planifikuar të mbahet sot në ora 10:00.
Gjenerallejtënant Rama do të shpalosë raportin vjetor të punës për vitin 2018.
Ky raportim është planifikuar të mbahet sot në ora 10:00.