Haradinaj për zgjedhjet në AAK: Nuk ka fshehtësi e as konspiracione

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Daut Haradinaj, ka thënë se reformat brenda AAK-së kanë filluar menjëherë pas zgjedhjeve të përgjithshme.

Haradinaj me këtë rast ka folur për procesin zgjedhor brenda partisë që ai përfaqëson duke thënë se procesi është i hapur dhe demokratik.

Ai ka shtuar se nuk ka fshehtësi dhe as konspiracion brenda këtij procesi.