Haxhiu: Korrupsioni ka emër dhe ai është Albin Kurti e Qeveria e tij

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, ka qenë kritik ndaj deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosjes.

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, ai ka theksuar se këta deputetë janë duke e mbrojtur Qeverinë Kurti nga akuzat që janë ngritur në raportin e DASh-it për ekzekutivin.

“Kë dëshironi të mbroni, këta veten nuk kanë ardhur ta mbrojnë sot. Korrupsioni ka emër dhe ai është Albin Kurti dhe Qeveria e tij”.

“Kurti bashkë me Qeverinë e tij u larguan menjëherë kur e kuptuan se do të diskutohet sot për Raportin e DASh-it mbi korrupsionin”, ka thënë Haxhiu.

Lini një Përgjigje