Haxhiu-Qeverisë: Qishtu hajnat bajnë gjithë, vjedhin dhe zhduken – Prokuroria të hetojë

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka ftuar Prokurorinë e Shtetit që të hetojë tenderët njëburimorë, për të cilët po diskutohet sot në Kuvendin e Kosovës.

Tutje, Haxhiu ka thënë se korrupsioni ka adresë dhe është drejtuar ka pjesa ku ulen kabineti qeveritar, ku aktualisht nuk ndodhet as kryeministri e as ministrat.

“E ftojmë Prokurorinë e Shtetit, që të gjitha këto që po i flasim, jam i gatshëm me i argumentu edhe me fakte, shumicën edhe i kanë në dokumente zyrtare të nënshkruara brenda ministrive. Korrupsioni ka adresë, Prokuroria duhet ta hetojë dhe ai është këta që s’janë sot këtu. Se qështu hajnat bajnë gjithë, vjedhin edhe zhduken”, ka thënë Haxhiu.