Hoti fton në takim kryetarët e komunave të hënën, do të diskutohen tri tema

Kryeministri Avdullah Hoti ka njoftuar se për të hënën në orën 11:00 ka ftuar në takim të gjithë kryetarët e komunave.

Ai ka thënë se bashkë me zëvendëskryeministrin, Goran Rakiq do të njoftojë mbi fondet që janë ndarë për komunat.

“Ftoj në këtë takim edhe ministrin e Arsimit dhe ministrin e Shëndetësisë. Do t’i kemi tri tema për diskutim”.