Ja çka i bëri gjakovarja Ariana Fejzullahut në 50 vjetorin e karrierës së Sabriut

Në koncertin e 50 vjetorit të karrierës së Sabri Fejzullahut u ngjiten në skenë emra të njohur të muzikës shqipe. Këngëtare e këngëtar të afirmuar, kënduan këngët hite të Sabriut, shkruan “Kosovarja”.

Kishte edhe shumë të ftuar e mes miqve e dashamirëve ishin edhe familjarët e këngëtarit të mirënjohur që i bëri 50 vite në skenë e pranë publikut.

Sigurisht që aty ishte edhe reja e tij, gruaja e Ermalit, Ariana. Sërish ka bërë përshtypje paraqitja e saj, e cila u komentua pozitivisht, pasi dukej bukur e mjaftë veçantë, shkruan “Kosovarja”.

Ariana ishte në duar të sigurta dhe shkëlqej vërtet në mbrëmjen e vjehrrit të saj./Kosovarja/