Ka nisur në Bruksel dialogu Prishtinë-Beograd në nivel teknik

Delegacioni i Kosovës, i drejtuar nga Avni Arifi, i cili është caktuar nga Kryeministri Haradinaj si udhëheqës i dialogut teknik me Serbinë, po qëndron në Bruksel për të vazhduar dialogin teknik me Serbinë.

Ky takim u parapri nga bisedimet dypalëshe midis delegacioneve të Beogradit dhe Prishtinës me ndërmjetësit e BE në dialog.

Dialogu qe ndërprerë më 16 janar, sipas delegacionit të Serbisë, për shkak të vrasjes së liderit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Siç është paralajmëruar, delegacionet do të diskutojnë për zbatimin e marrëveshjeve të arritura deri më tash.