Këta janë 47 kandidatët e dënuar nga Gjykatat në 3 vitet e fundit dhe që nuk janë certifikuar

434

Në listën e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), janë 47 kandidatë të dënuar për vepra penale në tri vitet e fundit dhe që nuk kanë të drejtë kandidimi në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Sot në KQZ ka përfunduar certifikimi i disa partive politike, derisa Nisma, VV, dhe AAK nuk kanë mundur të certifikohen pasi në listat e tyre kanë pasur kandidatë të dënuar në tri vitet e fundit.

Gazeta Metro ka siguruar listën e kandidatëve që sipas KGJK’së janë dënuar nga gjykata për vepër penale dhe me vendim të formës së prerë në tri (3) vitet e fundit.

Më poshtë keni të gjithë personat me emër e mbiemër.

1. GZIM JAHIROVIQ
2. MUHAMETALI MERGJOLLAR
3. JASHAR ÇUKIQ
4. RAMË MUÇA
5. AMIR DEMIROVIQ
6. LATIF BYTYQI
7. MILAN ARITONOVIC
8. BEDRIJA EJUPAGIC
9. ELDIN ETEMI
10. DJENAN ALJILI
11. ADNAN DEMIRI
12. BAJRAM FAZLJI
13. RASIM DEMIRI
14. SENAD DACIC
15. ALMIR SAITI
16. IDRIZ MURTEZI
17. DEMLUSH GUNGA
18. ALBIN KURTI
19. ALBULENA HAXHIU
20. LIBURN ALIU
21. BAJRAM MAVRIQI
22. LABINOTË DEMI MURTEZI
23. QAZIM RRAHMANI
24. FLORIM BAJRAMI
25. FADIL PODRIMJA
26. AGON ASLLANI
27. VELI HALILI
28. HASAN DOGANI
29. SHEMSEDIN DRESHAJ
30. GANI DRESHAJ
31. SHQIPE KASTRATI
32. RRAHIM AJETI
33. ARGJENT TASHOLLI
34. XHAVIT UKA
35. VESEL KRASNIQI
36. BESNIK BERISHA
37. FILLORETA BYTYQI
38. VALENTINA ALIJAJ
39. XHAFER BERISHA
40. AZIZ THAÇI
41. MUSA FETAHAJ
42. HASIME DAKA
43. FATMIR GËRDELLAJ
44. VEHBI AVDULLAHAJ
45. ENDRIT SHALA
46. ARDIAN NOKAJ
47. AVNI JANUZAJ